Motif Geometri 46

Dublin Core

Title

Motif Geometri 46

Description

Motif Geometri adalah corak batik yang berunsur hiasan kaki kain dan juga untuk menghiasi kain batik panjang.

PENAFIAN

  • Penafian Paparan seksyen ini mengandungi imej mengenai maklumat yang diberikan. Semua imej atau kandungan yang disiarkan di laman web ini diterbitkan dengan baik untuk tujuan paparan dan rujukan sahaja.

  • Imej dan kandungan yang dimasukkan adalah lengkap, boleh dipercayai dan tepat seperti yang disiarkan. Imej-imej tersebut adalah hakmilik Ayu Fesyen Batik. Pengedaran semula atau Penerbitan semula kandungan Aktiviti pengedaran atau pengeluaran semula mana-mana bahagian atau semua bahagian kandungan adalah dilarang selain daripada perkara berikut. 

  • Anda boleh mencetak atau memuat turun imej ke cakera keras tempatan untuk tujuan persendirian dan kegunaan bukan komersil sahaja. Sebarang penggunaan maklumat dengan individu pihak ketiga dibenarkan untuk kegunaan peribadi, tetapi hanya jika anda mengakui laman web sebagai sumber bahan. 

  • Anda tidak boleh kecuali dengan kebenaran bertulis, mengedar atau mengeksploitasi secara komersial bahan kandungan. Anda tidak boleh menghantar atau menyimpan di mana-mana laman web lain atau bentuk yang boleh diperolehi semula melalui sumber pemerolehan elektronik.

Files

_DSC5904.JPG

Collection

Citation

“Motif Geometri 46,” Digital Kelantan Collection, accessed June 10, 2023, http://digitalkelantancollection.umk.edu.my/koleksikelantan/items/show/2330.